![quentin & emmeline.jpg](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_f63a6e8ec89e4561bf4b943fd93d00ad~mv2.jpg/v1/fill/w_121,h_47,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_f63a6e8ec89e4561bf4b943fd93d00ad~mv2.jpg)
QUENTIN & EMMELINE
CHOVATEL
Francouzský chovatel z Okcitánie
![Q&E 3](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_205a5407f2594c50bafe4aa5b0597703~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_122,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_205a5407f2594c50bafe4aa5b0597703~mv2.jpg)
![Q&E 2](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_481bbc707bcc473f83e3e6e835479317~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_169,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_481bbc707bcc473f83e3e6e835479317~mv2.jpg)
![Q&E](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_0e24add9bc7d429da2bac4f37a3ff014~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_171,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_0e24add9bc7d429da2bac4f37a3ff014~mv2.jpg)
![Q&E 3](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_205a5407f2594c50bafe4aa5b0597703~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_122,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_205a5407f2594c50bafe4aa5b0597703~mv2.jpg)
![Q&E 2](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_481bbc707bcc473f83e3e6e835479317~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_169,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_481bbc707bcc473f83e3e6e835479317~mv2.jpg)
![Q&E](https://static.wixstatic.com/media/551bd9_0e24add9bc7d429da2bac4f37a3ff014~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_171,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/551bd9_0e24add9bc7d429da2bac4f37a3ff014~mv2.jpg)
Farma, která se nachází v malé vesnici na severozápadě Héraultais, byla založena v roce 1965 André Delmasem a dnes funguje se třemi syny ve společné zemědělské skupině (GAEC de Montahut) a třemi zaměstnanci na plný úvazek.
Chov se skládá ze 66 hovězích krav plemene Limousin. Zvířata jsou chována tradičním způsobem. Pasou se na jaře se svými telaty na loukách kolem vesnice. K tomu stádo 600 ovcí plemene Lacaune, jejichž mléko se dojí každé ráno pro výrobu sýra Roquefort.
Dojení začíná 5. ledna a trvá přibližně 200 dní, v závislosti na období: od 300 do 700 litrů odchází do slavných sklepů. Zatímco 150 „masných“ ovcí se pase ráno a večer, jehňata zůstávají u ovcí a živí se mateřským mlékem, obilím a senem zasetým a sklizeným na farmě. Rodina Delmas také vlastní 19 ha vinné révy, z toho 4 ha v AOC faugères.